Zenz Organic

Zenz Organic

Anne-Sophie Skjødt Villumsen er kvinden bag det grønne frisørkoncept og produktserien Zenz Organic Products.
Under sin læretid som frisør, udviklede Anne-Sophie allergi over for traditionelle kemiske hårprodukter.
For at kunne fortsætte inden for frisørfaget og samtidig hjælpe andre med samme udfordring, åbnede hun i 1999 sin første Zenz salon med fokus på sundhed, bæredygtighed og økologi.

I 2010 lancerede Zenz sine første Svanemærkede og professionelle pleje produkter. Det er siden blevet til en komplet serie under navnet Zenz Organic Products. Seriens produkter er baseret på naturlige og økologisk certificerede ingredienser af høj kvalitet, der skånsomt plejer og styrker hår og hud.

Anne-Sophie og Zenz har vundet flere priser for sine produkter og sit frisørtalent - blandt andet Årets frisør 2015 ved Danish Beauty Award, Green Hairdresser og Green Producer 2014 ved Scandinavian Green Cosmetics Award.

KUN DET BEDSTE ER GODT NOK

Hos Butik med logik går vi meget op i, at vores produkter er af høj kvalitet. Derfor er vores leverandører og produkter alle udvalgt med omhu. Det er vigtigt for os, at alle produkter er økologiske, uden parabener, fri for sls og andre skadelige og hormonforstyrrende stoffer – og så skal de virke. Med vores produkter der er fri for skadelig kemi får følelse af velvære, forkælelse og du samt naturen jubler. Og vores produkter er naturligvis ikke testet på dyr.