Weleda

I 1921 startede Weleda som et apotekerlaboratorium med egen lægeplantehave.

Weleda blev i 2016 udnævnt som verdens mest bæredygtige virksomhed inden for naturlig og økologisk hudpleje. Vores hudplejeprodukter er 100% naturlige, har 0% syntetisk indhold og er økologisk certificeret af NATRUE.

Ansvarlighed overfor både natur og mennesker har altid været kernen i vores virksomhed. Lige siden vi arvede Rudolf Steiners vision om en virksomhed, der ville sætte sig selv i tjeneste både for verden og mennesket som helhed, har vi forsøgt at give dig det bedste inden for naturlig og økologisk kosmetik og antroposofiske lægemidler.

Siden Weleda blev grundlagt har vi fulgt de mål, der tager afsæt i virksomhedens ledende principper. Vores produkter er beregnet til at hjælpe mennesker i deres personlig udvikling, til at bevare, forbedre og genoprette deres helbred og deres anstrengelser for at opnå fysisk velbefindende og en afbalanceret livsstil. Denne virksomhedsfilosofi er afgørende for Weledas økonomisk fremgangsmåde og vil fortsat være det ledende princip for os i fremtiden.

KUN DET BEDSTE ER GODT NOK

Hos Butik med logik går vi meget op i, at vores produkter er af høj kvalitet. Derfor er vores leverandører og produkter alle udvalgt med omhu. Det er vigtigt for os, at alle produkter er økologiske, uden parabener, fri for sls og andre skadelige og hormonforstyrrende stoffer – og så skal de virke. Med vores produkter der er fri for skadelig kemi får følelse af velvære, forkælelse og du samt naturen jubler. Og vores produkter er naturligvis ikke testet på dyr.