ISI Beauty Glove

ISI Beauty Glove

 

ISI er akronym for Italian Silver Idea, en serie af kosmetiske produkter, der er udviklet og produceret i Italien. Det eksklusive garn dækket med ægte sølv er naturligt antibakterielt, antiseptisk og helende. Produkterne er certificeret til at være i kontakt med børns hud, som krævet af OEKO-TEX-certificeringen Standard 100 klasse I.

The Beauty Glove fjerner ethvert spor af make-up uden brug af andet end vand. Takket være den kombinerede effekt af microfiber og sølvfibre, renser handsken effektivt huden. Den eksfolierende side med sølv fjerner døde hudceller og stimulerer hudens regeneration. Den forbereder derudover huden for yderligere pleje med creme, som trænger bedre ind. Huden får et friskt udseende.

 

KUN DET BEDSTE ER GODT NOK

Hos Butik med logik går vi meget op i, at vores produkter er af høj kvalitet. Derfor er vores leverandører og produkter alle udvalgt med omhu. Det er vigtigt for os, at alle produkter er økologiske, uden parabener, fri for sls og andre skadelige og hormonforstyrrende stoffer – og så skal de virke. Med vores produkter der er fri for skadelig kemi får følelse af velvære, forkælelse og du samt naturen jubler. Og vores produkter er naturligvis ikke testet på dyr.