PSS! Vaskbare Bleer

Italien World er et italiensk firma med et stærkt ønske om en sundere, mere økologisk og bæredygtig tilgang til både mennesker og natur. Derfor lanceres denne nyskabende linje af vaskbare bleer og badetøj fra Italian World.

Den vaskbare badeble er designet både til dage på stranden og ved poolen. Takket være det bløde, elastiske og tekniske vandtæt stof i lycra, holder det tæt imens dit barn leger og svømmer uden at irritere huden.

.. VÆLG MILJØET
Større bæredygtighed i produktionsfasen og mindre indvirkning på bortskaffelsen. Med de vaskbare bleer vokser din baby med hensyntagen til naturen.

... VÆLG DET PRAKTISKE
Praktisk og nemt når du skal skifte din baby, let at vaske, tørre og genbruge.

... VÆLG HUDVENLIGHED
Øget åndbarhed og høj sugeevne forhindrer røde numser.
Vi vælger stof af høj kvalitet, Made in Italy, for at sikre dine børn får et både sikkert og komfortabelt produkt.

... VÆLG ØKONOMI
En investering, der giver dig mulighed for at spare penge, med et varigt, pålideligt og genanvendeligt produkt. Bleerne er stærke nok til at kunne bruges til barn nr to.

Lige nu kan vi tilbyde badebleen i 7 farver.

KUN DET BEDSTE ER GODT NOK

Hos Butik med logik går vi meget op i, at vores produkter er af høj kvalitet. Derfor er vores leverandører og produkter alle udvalgt med omhu. Det er vigtigt for os, at alle produkter er økologiske, uden parabener, fri for sls og andre skadelige og hormonforstyrrende stoffer – og så skal de virke. Med vores produkter der er fri for skadelig kemi får følelse af velvære, forkælelse og du samt naturen jubler. Og vores produkter er naturligvis ikke testet på dyr.