Solaray

Solaray rainbow symboliserer håb og fornyelse i pagt med naturen. Solaray var 40 år i 2013 og er en af Norges førende mærker inden for mineraler, vitaminer og urter i detailhandel med sundhedsprodukter. Produkter består af en bred vifte af naturlige næringsstoffer og organiske bindingsformer for optimal optagelse og effekt i kroppen. Solaray repræsenterer det bedste på markedet med hensyn til kvalitet og renhed. Au Naturel (UK), Inc. Norge markedsfører over 80 forskellige produkter fra Solaray i vitaminer, mineraler, børnepasningsprodukter, fedtsyrer, probiotika og urter.

Kvalitetssikring: GMP Standard: Al produktion er i overensstemmelse med GMP (Good Manufacturing Practice), da reglerne er formuleret af USA's Department of Agriculture. Kontinuerlig overvågning og inspektion udføres af US Health Administration (FDA)
The Green Screened mærke symboliserer omfattende kvalitetskontrol og testning af alt fra fremmedlegemer til tungmetaller og pesticider. Det sikres, at kun de fineste kvalitetsafgrøder vælges i produktionen.
GPH-urterne testes for aktive stoffer og specificerede mængder er garanteret Fra Vildt hvilket betyder at urten er høstet i sit naturlige miljø. Certified Organic betyder, at urten opfylder de standarder, der gælder for økologisk dyrkning.

KUN DET BEDSTE ER GODT NOK

Hos Butik med logik går vi meget op i, at vores produkter er af høj kvalitet. Derfor er vores leverandører og produkter alle udvalgt med omhu. Det er vigtigt for os, at alle produkter er økologiske, uden parabener, fri for sls og andre skadelige og hormonforstyrrende stoffer – og så skal de virke. Med vores produkter der er fri for skadelig kemi får følelse af velvære, forkælelse og du samt naturen jubler. Og vores produkter er naturligvis ikke testet på dyr.