Om os

Vi går selv foran med at skabe arbejdspladser på det rummelige arbejdsmarked

Munk og Rasmussen ApS har oprettet et mindre lager og logistik hotel hvor vi kan hjælpe virksomheder med lager funktion og for webshops uden eget lager/eller webshops der ønsker at outsource lager og distribution. Munk og Rasmussen har ligeledes oprettet egen webshop Butik med Logik med forhandling af økologiske og bæredygtige produkter

I marts april 2018 indledte vi en prøveproduktion af håndstøbte lys, der produceres i vor egne lokaler. Nu sælger vi lysene i vores webshop. Produktionen sker i samarbejde den socialøkonomiske virksomhed Kilden, Gribskov Produktionsskole samt Pifanny Copenhagen. Produkterne sælges under vor egne brand. Lyset kongernes Nordsjælland

I maj opstarter vi produktion og tilskæring af ergonomiske måtter til som aflastningsmåtter - arbejdsmåtter - ståmåtter - gummimåtter: Investering i forebyggelse er sund fornuft: I Danmark anvendes årligt mere end 7 milliarder kr på behandling af sygdomme i bevægeapparatet (ben, ryg, nakke og arme). I tillæg hertil påføres erhvervslivet store udgifter i form af nedsat produktivitet. Måtterne kommer ligeledes tilvalg i vor webshop butik med Logik

 

Munk & Rasmussen blev i efteråret 2017 etableret af 3 ildsjæle med det formål at drive socialøkonomisk virksomhed med udgangspunkt fra lokaler på Bymosevej 17 i Helsinge.

OG HVAD ER SÅ EN SOCIALØKONOMISK
VIRKSOMHED?


En socialøkonomisk virksomhed beskæftiger sig med at bringe mennesker, der har været ude af, eller på kanten af arbejdsmarkedet i en periode, tilbage på arbejdsmarkedet.
Dette sker som et opkvalificerende/afklarende tilbud under beskæftigelsesindsatslovens § 32, stk. 1 nr. 2 med tilbud om aktivitet i op til 25 timer om ugen.

Der kan også være mange andre årsager, men det vigtige er, at der er tale om mennesker, der gerne vil tilbage til arbejdsmarkedet – men behøver lidt hjælp hertil måske på grund af manglende personlig støtte, måske på grund af manglende selvtillid, måske på grund af angst efter et langt sygeforløb eller måske på grund af mangel på motivering efter mange afslag på job­ ansøgninger.

Munk &Rasmussen, har til opgave at opkvalificere borgerne og derpå bringe dem tilbage til en fast stilling på arbejdsmarkedet. Det gøres ved egen produktion og især samarbejde med mindre og mellemstore virksomheder i området

Såfremt du savner hjælp til rutineopgaver i din virksomhed  kan vi tilbyde arbejdskraft til:

 

 • Ud­ og indpakning af varer
 • Mærkning/ labeling af varer
 • Vareopfyldning på lager eller i butik
 • Enkle pakke/ samleopgaver
 • Rengøringsopgaver
 • Lagerfaciliteter og handling
 • logistik, herunder:
varemodtagelse, containertømning, vareforsendelse 
samt lageroptælling og andre rutineopgave

Hvad Kan vi tilbyde

Vi kan tilbyde dig at arbejde på grundlag af en favorabel timepris, eller vi kan aftale en god fast pris på den samlede opgave. 
Ved at vælge os som samarbejdspartner kan du opnå fordelagtige priser og samtidig medvirke til at skabe et bedre og mere fleksibelt arbejdsmarked, til glæde for både din virksomhed og for den enkelte borger.
 Et arbejdsmarked, hvor alle kan bidrage og vise, at de sagtens kan udføre et godt stykke arbejde

Det vil endvidere bidrage til at fremme beskæftigelsen i din kommune – ligesom det vil bidrage til at styrke de enkelte borgeres selvtillid og tilbagevenden til arbejdsmarkedet. Et samarbejde med os vil du naturligvis kunne bruge i din markedsføring.

Butik med Logik er en webshop under Munk & Rasmussen der arbejder ud fra følgende kriterier:

 • Der er brug for alle fordi der er arbejde der skal udføres
 • Der er højt til loftet og plads til forskellighed
 • Tid og nærvær er en forudsætning for effektivitet og kvalitet
 • Inklusion og teamwork er en selvfølgelighed
 • God social forståelse får mennesker til at trives