Brands

Zenz Organic Products

Med naturlige ingredienser som økologisk koldpresset avocadoolie og økologisk aloe vera. Serien giver styrke og vitalitet til alle slags hår, naturligt såvel om kemisk behandlet. Balsam og kur er farvebevarende og lægger sig som en beskyt-tende usynlig film rundt om det enkelte hårstrå for at bevare intensiteten i farvet hår. PURE-serien er uden parfume og æteriske olier og derfor velegnet til gravide, børn og duftallergikere. Med ZENZ ORGANIC HAIR behøver du ikke at gå på kompromis. Du får eksklusive svanemærkede produkter, der gør en reel forskel på dit hår, og som tilmed pynter på badeværelset.

The Body Glove

Handsken gør hurtigt din hud ultrablød og lækker. Handsken eksfolierer og renser effektivt - kun ved hjælp af vand. Takket være den kombinerede effekt af microfiber og sølvfibre, renses og stimuleres huden. Resultater er den fineste & blødeste hud. Den eksfolierende side med sølv fjerner døde hudceller og stimulerer hudens regeneration og forbereder huden, så creme/olie trænger bedre ind.

K Pour Karité

Den eneste midlertidige hårfarve der farver udgroning og grå hår uden at skade håret. K pour Karité Hair Mascara er produceret i Frankrig og er eco-certificeret. Meget mild formel med mineralske pigmenter dækker hurtigt grå hår og udvoksninger. På Positivlisten for frisører! Pletter ikke på tøj eller hovedbund. Vaskes let ud med shampoo. Findes i 4 farver: Black no. 2, Dark Brown no. 3, Medium Brown no. 4 og Dark Blond no. 6

Pair Pure Shades

Det idéelle valg til intensivering af en farve, farvekorrektion eller indfarvning uden kemi! Plejer samtidig håret med meget fugtgivende ingredienser. Pure Shades kan blandes med hinanden eller Clear for en mindre intens farve. Findes i 13 forskellige farver samt Clear. Er på Positivlisten for Frisører.

Duften af Kongernes Nordsjælland

Duften af Kongernes Nordsjælland er en serie af økologiske produkter som vi er gået i samarbejde med flere lokale virksomheder om at udvikle. Sammen skaber vi produktion for at etablere ordinære arbejdspladser på det rummelige arbejdsmarked.

Zenz Makeup

Professionel mineralmakeup, som kan blandes med vand eller bruges som den er. 100% rene mineraler. Baseret på naturlige, rene og knuste mineraler, som er holdbare og rig på farve. Indeholder ikke parfume, parabener, syntetiske farvestoffer, talkum, bismuthoxiklorid, nanopartikler. Med naturlig SPF 15.