Udgivet i Skriv en kommentar

Duften af Kongernes Nordsjælland

Danmarks 5. Nationalpark har inspireret os til denne økologiske produktserie af sæbe, cremer og lys. Nationalparken omfatter Nordsjællands store skove og søer med unikke naturværdier samt en lang række kulturspor fra kirke- og kongemagt. Marts 2018 gik vores prøveproduktion i gang, vi leger med mangfoldigheden af dufte fra naturen i Nordsjælland og i samarbejde med flere lokale virksomheder. Vi glæder os til at præsentere denne økologiske og bæredygtige serien i vores webshop.

Projektet er et led i at skabe ordinære arbejdspladser indenfor det rummelige arbejdsmarked, som er grundessensen i vores socialøkonomiske virksomhed.

 

Produkterne er under udvikling og derfor endnu ikke at finde i vores webshop.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *